Chris Abolade & Amara

To av landets mest spennende artister, Chris Abolade og Adrian Amara har slått seg sammen og kommer til Laavfestfor å lage show! Under kveldsprogrammet kicker Chris Abolade & Amara i gang festen med både «Skallebank» og «Glamour» fra albumet «Skrubbsår & Skallebank».

«Skrubbsår & Skallebank er som en Candy-king-pose med masse smågodt i. Det er en mixtape som har alt. Vi gikk i studio med masse energi og lyst til å lage noe helt nytt som vi synes låter fett selv», forteller Abbo og Amara.

«Alle disse låtene er egentlig et resultat av at vi har hatt det utrolig gøy sammen. Det har vært deilig å jobbe uten regler og uten en større plan. Alle valg her er gjort av oss – om det føltes rett, har vi gått for det, uten hensyn til noen andre» utdyper Abolade.

Skrubbsår & Skallebank viser et vidt spenn i de to artistenes referanser og musikalske uttrykk, og er et underholdende innblikk i de to unge artistenes fantasier og virkelighet.

Resultatet er en mixtape i ordets rette forstand. Lytteren dras med inn i hverdagen til to ambisiøse karer i midten av 20-årene, som mest av alt vil finne seg selv, og ha det fett på veien. Dette gjenspeiles i låtene, som veksler mellom både rock, RnB og hiphop.

Låtene fra prosjektet er allerede sluppet til jubel fra fansen, og samarbeidet har fått en strålende mottagelse, med listing på NRK P3, MP3 og P3X. Duoen er også klar for By:Larm senere i år.

«Jeg tror folk kan høre hvor gøy vi har hatt det i prosessen med å lage disse låtene. Vi har ganske skamløst blandet forskjellig beats og sjangere vi liker. Improvisert og latt oss inspirere uten noen grenser og regler å forholde oss til», avslutter Abolade og Amara.